Charta & De Bron steunen

Charta Vlaanderen vzw, wil het maatschappelijk debat een duwtje geven door betere informatie te verspreiden (wat we vooral via De Bron doen), debatten te organiseren, naast petities en andere activiteiten. Charta is volledig onafhankelijk van alle partijen, sociale organisatie sen andere. 

De Bron wil u relevante en rake informatie bieden, naast analyse, pertinente opinies en de nodige achtergrond. We geven prioriteit aan de meest cruciale gebeurtenissen en aan dat nieuws dat klassieke media niet of nauwelijks brengen. Op pertinente blindheden van de klassieke media geven we mediakritiek.

De Bron wordt elke dag opnieuw gemaakt door een ploeg van vrijwilligers. Koken kost echter geld. Denk aan de kosten voor het verzenden van onze nieuwsbrief en het onderhoud van onze website. Desondanks is en blijft De Bron gratis. Dat engagement neemt Charta Vlaanderen vzw, de uitgever van De Bron (webstek en nieuwsbrief). Daarom vragen we uw steun. Iedereen kan zijn steentje bijdragen, door mee te werken, financieel of door beide.

Financieel kan u ons steunen met een éénmalige gift, of door een regelmatige overschrijving aan:
     Charta Vlaanderen vzw
        Adres: Elewijtsesteenweg 32, 1980 Zemst

Bankrekening:
     IBAN nummer:  BE91 9731 1146 6976
     BIC:  ARSPBE22

Ondernemingsnummer: BE0545.828.403

Wenst u meer informatie, laat het ons dan gerust weten (per email naar rudi.dierick@gmail.com, of op 0494 58 78 65).

Hartelijk dank bij voorbaat!  Uw waardering is de sterkste motivatie om ermee door te gaan.